Ruotsi

Välkommen till EYL! Mitä tarmokkaammin tartut ruotsin opiskeluun heti alusta alkaen, sitä palkitsevampaa se sinulle jatkossa on. Muistathan, että ruotsia tarvitset jatko-opinnoissa joka tapauksessa, joten siihen kannattaa panostaa. Alla olevista artikkeleista voit lukea Espoon yhteislyseon lukiosta valmistuneiden opiskelijoiden kokemuksia siitä, miten ruotsin opiskeleminen on vienyt heitä eteenpäin työelämässä ja opinnoissa, joskus jopa Ruotsiin asti!

Soveltavat lukiokohtaiset kurssit (A ja B-ruotsi)

Selailemalla A tai B-ruotsin sivuja löydät lisää hyödyllisiä soveltavia kursseja, mutta mikäli sinua kiinnostavat poikkitieteelliset syventävät/soveltavat teemaopinnot, tämä kurssi saattaa olla sinua varten!

RUB16 / TO01 Terapi på svenska

Oletko kiinnostunut psykologiasta? Haluatko treenata ruotsia?  ‘Terapi på svenska’- kurssilla voit opiskella molempia. Kyseessä on kokonainen soveltava kurssi, jossa ei pidetä kurssikoetta. Käymme läpi esim. psykologian ja mielenterveyden sanastoa ja teemme erilaisia soveltavia harjoituksia kerraten samalla ruotsia. Kurssi sisältää myös vierailukäyntejä ja elokuvatehtävän. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempia syventäviä tai soveltavia psykologian kursseja, ruotsin osalta oleellista ovat riittävät pohjatiedot ja tietysti into oppia lisää, lähinnä kurssi on kuitenkin tarkoitettu abivuoden opiskelijoille. Kurssilla jokainen etenee oman tasonsa ja tavoitteensa mukaisesti. Du är varmt välkommen! Hoppas vi ses på kursen!