Hakijalle

Tutorit esittelevät EYL:n uutta kangaskassia.

Lukiomme sijaitsee erinomaisella paikalla uudistuvassa Nihtisillassa Keran rautatieaseman ja useiden bussireittien solmukohdassa. Olemme viihtyisä yleislukio, joka tunnetaan hyvästä ilmapiiristä. Meillä opiskelijat kohdataan yksilöinä ja heidät otetaan mukaan päätöksentekoon. 

Keitä me olemme palkin alta löydät entisten lukiolaistemme (alumnien) muisteloita lukioajoilta. Osallistu kohdassa puolestaan näet minkälaista toimintaa ja tapahtumia meillä nykyään on. Erilaisista leirikouluista, ulkomaan konferensseista ja tutkimusmatkoista kerromme enemmän Kansainvälisyys kohdan alla. Monipuolista ja -tieteistä kurssitarjontaa pääset tutkimaan Kurssit palkin alta oppiaineittain. Huomaathan, että teemaopinnoista, lukiodiplomeista ja muualla suoritettavista (korkeakoulu)kursseista kerromme enemmän Opinnot palkin alla.

Ottamalla Espoon yhteislyseon sometilit (Instagram ja Facebook) seurantaan, pääset tutkimaan ja aistimaan lukiomaailmamme  tapahtumia  reaaliaikaisesti.

Hae meille näin!

 Mene osoitteeseen opintopolku.fi ja täytä hakemus  23.2.–23.3.2021. Huomioi, että nettihakemuksen on oltava tallennettuna viimeistään 23.3.2021 kello 15.00 ja paperihakemuksen on oltava perillä Opetushallituksessa viimeistään 23.3.2021 kello 15.00.

 Me puolestaan onnittelemme uusia eylilaisia aikaisintaan 17.6.2021. Saatuamme opiskeluvalintojen tiedot, julkaisemme lukioon valittujen nimet sivuillamme sekä lähetämme uusille opiskelijoille lisätietoa lukion alusta sähköisesti.

 Muista ottaa opiskelupaikka sähköisesti vastaan viimeistään 1.7.2021.