Alumnit

Sana alumni tulee latinankielisestä sanasta, ja se tarkoittaa suojattia, kasvattia tai oppilasta; yleensä jossakin oppilaitoksessa aiemmin opiskellutta henkilöä. EYL:n entiset opiskelijat menestyvät niin maailmalla kuin kotimaassakin ja ovat valinneet mielenkiintoisia ura- ja opintopolkuja. Selaa alumniesittelyjä nähdäksesi minne kaikkialle elämä on heidät kuljettanut! Tarinoista saat motivaatiota omaan opiskeluun ja inspiraatiota tulevaisuuden suunnitelmia varten.

 Lähetä alumniesittely eli kuvasi, milloin valmistuit ja vastaukset viiteen kysymykseen (anna.puhakka@espoo.fi):

  1. Missä menet nyt ja mistä haaveilet?
  2. Minkälaiset eväät EYL antoi sinulle tulevaisuutta varten?
  3. Paras muistosi EYL:stä?
  4. Paras oppimiskokemuksesi?
  5. Vinkkisi nyt lukiossa opiskeleville?

Alumni 2019: Ina Meriä

Opiskelen tällä hetkellä Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä politiikkaa ja viestintää. Haaveenani on saada opintosuunnakseni joko politiikan ja organisaation tutkimus tai maailmanpolitiikka. Tulevaisuudessa haluaisinkin työskennellä kansainvälisissä tehtävissä politiikan parissa.
Lue lisää

EYL:n suosittu alumnipäivä kiinnosti opiskelijoita!

Perjantaina 15.11. vietettiin jälleen EYL:n alumnipäivää ja saimme vieraaksemme hienon kattauksen entisiä opiskelijoitamme eri aloilta. Osa alumneista on vasta aloittelemassa opintojaan, muutamat jo valmistuneita ja työelämään siirtyneitä. Esiteltäviä aloja olivat tänä vuonna psykologia, poliittinen
Lue lisää

Alumni 2019: Pinja-Tuulia Vihavainen

Tällä hetkellä valmistaudun Australiaan muuttoa varten, sillä lähden helmikuussa 2020 Melbourneen opiskelemaan businesstä. EYL antoi minulle itseluottamusta omista taidoistani sekä samalla rohkaisua siitä, ettei tarvitse olla aina kympin oppilas toteuttaakseen omia unelmia.
Lue lisää

Alumni 2019: Veera Halava

EYL on lukio, jossa sai rauhassa etsiä omia kiinnostuksen kohteita ja kokeilla eri vaihtoehtoja. Silloiset opettajat saivat minut kiinnostumaan opettajan ammatista. Tällä hetkellä työskentelen lentoemäntänä.
Lue lisää

Alumnimme Matilda sijaisena EYL:ssä!

Alumnimme Matilda Bletsa sijaistaa tällä viikolla EYL:ssä. Kielistä kiinnostunut englannin taituri pääsee kokeilemaan, miltä tuntuu olla englannin opettajan pöydän toisella puolella. Kokemus on kommenteista päätellen ollut mielenkiintoinen!
Lue lisää

Alumni 2018: Konsta Pylväläinen

Matka CERN:in tiedekeskukseen fysiikan ryhmän kanssa on erityisesti jäänyt mieleen. Pääsimme näkemään valtavan hiukkaskiihdyttimen ja muita Sveitsin ja Ranskan nähtävyyksiä. Varsinkin minulle, kuka ei sen koommin ole käynyt ulkomailla, reissusta jäi paljon unohtumattomia muistoja. Paperitodistus mat
Lue lisää

Alumni 2018: Elma Tuohimetsä

Etenkin fysiikan opiskelu EYL:ssa oli toteutettu mielestäni niin hyvin, että aloin oikeasti kiinnostumaan siitä sekä teknillisistä opinnoista tulevaisuudessa. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat minulle vielä avoimet, mutta toivon työskenteleväni maailmaa muuttavien sekä kehittävien asioiden parissa. Sa
Lue lisää

Alumni 2018: Armend Sogojeva

Tällä hetkellä opiskelen toista vuotta kone- ja rakennustekniikkaa Aalto-yliopistossa. Sivuaineena opiskelen rakennettua ympäristöä. Tavoitteenani on valmistua rakennus diplomi-insinööriksi 2023 mennessä ja päästä töihin raksan puolelle hyödyntämään matemaattisia taitojani.
Lue lisää